Folkbildning

Nu närmar det sig. Den 2 maj tillträder jag som Förbundschef för SV, Studieförbundet Vuxenskolan. Det ska sannerligen bli en spännande utmaning. Folkbildning förändras men betydelsen av densamma kvarstår. Att ge människor förkovran, kunskap, erfarenhetsutbyte, kulturell och annan bildning är att ge människor makt över sin egen situation. Och tänka sig, precis det ska jag få ägna mig åt.

www.sv.se

 

Ett svar på “Folkbildning”

  1. Just to be clear, are you implying that Dubya didn’t “clean the slate” and fire all of the U.S. attorneys when he took office? Because you certainly make it sound like Clinton did something Dubya did not do. Clinton did what most Presidents do, *including Dubya* – clean slate when they first take office.What is unusual in this case is that Dubya fired multiple attorneys that he put in place that we2;7&#8r1net playing ball.And personally, I don’t have a problem with that at all.But don’t try to make it that Clinton did something worse, because that is distorting the truth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *