SD är förnedrande för Sverige

De börjar bli många nu. Händelser där företrädare för Sverigedemokraterna agerar på sådant sätt att det verkar degenererande för vårt samhälle.

Flertalet politiker och partier verkar efter att göra sin kommun, region, land eller denna värld till en bättre plats. Inte sällan begås misstag. I alla partier. Men när det gäller Sverigedemokraterna liknar det mer regel än undantag.

Järnrör, nazistarmbindlar och bidragsfiffel.

och nu:

SD-topp hänger loss med skattesmitande porrkung. 

Jag tillhör dem som tycker ledarskap är viktigt. Det är viktigt i stort och i smått. Föredömets makt bör inte underskattas av politiker. SD visar gång på gång på det rakt motsatta.

Sverigedemokraternas upprepade nonchalans gentemot Sverige är respektlös och förnedrande. De är ett missnöjesparti med nazistiska rötter. Samtidigt ligger de stabilt i opinionsmätningar. Hur länge ska deras förnedrande agerande vara okej bara för att de är ett parti ingen förväntar sig något av? När är måttet rågat?

För vilka signaler sänder man till samhället då man umgås med och kanske låter sig bjudas av Sveriges största skattesmitare med tveksam syn på jämställdhet? Sverigedemokraterna är inget annat än förnedrande för Sverige på så många sätt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *