Tack!

bild (2)

Valresultatet lämnar en del att önska. Men väljarna har sagt sitt och om inget förändras under sluträkning så förlorar FP i Värmland sitt mandat. Jag har haft den stora äran och nöjet att få representera Värmlands liberaler under två mandatperioder. Det har varit helt fantastiskt, roligt och lärorikt och jag har fått en hel del gjort. Jag har mer att ge i Sveriges riksdag, men det verkar vara över för denna gång.

Jag vill tacka för allt stöd, för all hjälp och för alla glada tillrop. Vad jag tar mig för framöver återstår att se. Ett par mer eller mindre seriösa jobberbjudanden har redan trillat in. Den närmaste tiden blir det fokus på att få igång ett bra och rejält valutvärderingsarbete för partiet.

 

Som det heter; bryt ihop och kom igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *