Debatter debatter debatter

sr1

Idag deltog jag i 2 debatter, en i radion mellan kl15-16 om jobb och en arrangerad av Lärarnas Riksförbund i G:a Wermlandsbanken om skolan. Båda två mot Berit Högman som jag inte tycker lika som i så värst många frågor alls verkar det som, men en mycket sympatiska kvinna är det likafullt.

Värmland har också haft besök av superkvinnan Barbro Westerholm idag, så henne hann jag lyssna till efter min skoldebatt var slut. Imponerande dam.

 

Uppdaterad:

VF skriver en gedigen artikel om skoldebatten, men tyvärr måste jag varit otydlig eller så är det ihopblandat med Berit Högmans citat för FP var verkligen inte med och drev igenom kommunaliseringen. Vi var emot då och vi är emot nu. Staten bör ha huvudansvaret för skolan då får vi likvärdig undervisning över hela landet och läraryrkets status höjs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *