Vansinne

Jag blir riktigt illamående och uppriktigt ledsen över Uppdrag Gransknings reportage från Bjästa.

Det är inte bara en del som misslyckats här men en pusselbit för att motverka dylikt kanske kan vara: Obligatoriet med rektorsutbildning som ter sig rätt så naturligt efter detta och jag kan bara beklaga att det inte införts tidigare.

 

Uppdaterad: Läs även Mark Klamberg, Sjumilakliv, Andersson

6 svar på “Vansinne”

  1. Jag skickade följande emejl efter programmet till prästen Lennart Kempe: Jag såg dig i kväll i Uppdrag granskning. Du blev intervjuad angående en skolavslutning och två elever, den ena ett våldtäktsoffer, den andre gärningsman. Det verkade som du hyste större medkänsla med gärningsmannen än med offret. Varför? Jesus såg ju först till de minsta och svagaste, även om syndare ska förlåtas. Kan du förklara ditt underliga beteende i TV?
    Prästens mejladress: lennart.kempe@svenskakyrkan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *