Personvalskampanj på nätet

Hello Clarice

 

Idag har varit en sådan där härlig dag där man får en massa idéer och inspiration. Efter lunch mötte jag nämligen upp med Gunnar Bark från kommunikationsbyrån Hello Clarice (bilden ovan) ute vid Karlstad Universitet. Där träffade vi bla Fil. Dr. Jakob Svensson och berättade om mitt och Hello Clarice samarbete kring att använda nätet i allmänhet och de sociala medierna i synnerhet i min personvalskampanj inför riksdagsvalet nästa år. Ska bli riktigt skoj! Så om ni undrar varför jag blir vansinnigt aktiv på nätet så vet ni..

Först ut på programmet imorse var dock Filipstad och Wasabröd. Deras satsningar på såväl produktionsledet som på fabriksförsäljning och brödmuseum för turistbussar verkar lovande! Cool hemsida har de också. Efter det tog vi oss till Bergsskolan och fick veta att de växer så det knakar. För att inte tala om den samling av mineraler och bergarter som finns på skolan.

 

Och så har för övrigt valberedningens förslag till ny partistyrelse offentliggjorts och jag föreslås till omval som ledamot. Roligt och spännande ska det bli om jag får lov att fortsätta 2år till i partistyrelsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *