afghanistan

Ekdahl skrev i DN att ingen svensk politiker står upp för vår militära insats i Afghanistan. Detta stämmer inte riktigt, även om jag håller med om att stödet borde vara bättre och mer högljutt när det viner kulor runt öronen på soldaterna. Men faktum är att till och med de flesta socialdemokrater vågar faktiskt stå upp för försvarets insats och denna artikel i VF är riktigt bra. Statsministern nämnde också med eftertryck vårt engagemang i Afghanistan under förra regeringsförklaringen.

Att de som ser rött så fort USA är det minsta inblandat nu i sommartid passar på att propagera är ingen som förvånas över. Deras kampanj lär fortsätta, men jag hoppas att de flesta ser igenom den tunna argumentation som de försöker med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *