infrastrukturell härdsmälta

Kan man säga om Miljöpartiets politik. Idag skriver de i NWT om att förbifart Stockholm är en jävulens styggelse. Alla andra är ju starkt för den. Även i Göteborg den så omtalade Älvförbindelsen är miljöpartiet emot.

Detta kategoriska motstånd mot vägbyggen kommer att leda oss i fördärvet, om de hade något att säga till om. Men det har de ju tack o lov inte.

Såväl förbifart Stockholm som Älvförbindelsen är oerhört viktiga för hela Sverige. Även Värmland tjänar på att det går att ta sig till, ifrån och förbi våra storstäder på ett bra sätt. Detta gynnar utvecklingen och stärker Sverige i den internationella konkurrensen.

 

2 svar på “infrastrukturell härdsmälta”

  1. Regeringen presenterade idag en forskningsproposition som aktivt missgynnar de nya, moderna universiteten, däribland Karlstads universitet.
    Nina – du vet hur bra samarbetet mellan näringsliv (klustren), akademi och offentlighet fungerar i Värmland. Och att detta arbete leder till fler jobb, nya produkter och tjänster och ökad försäljning. När skall du fÃ¥ dina partikamrater att inse det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *