Kristinehamns stadsrace

Sneställ 

Joråsåatteh.. Som glad trea kom jag idag på politikerracet som gick av stapeln i Kristinehamn. Etta blev nån sosse, tvåa en moderat och sen jag då.
Naemi Blücher Johansson (fp) deltog också och tog sig även hon till A-finalen.

Första kvalet gick strålande, endast en varning för att jag hade krockat med stängslet drog jag på mig. A-finalen var däremot klurigare. Efter ett par regnskurar var banan tämligen hal och jag snurrade rejält 3ggr och fick ett antal sneställ. Enligt Kristinehamnsposten gjorde jag dock klart snyggaste snurren och var på väg ut ur banan ett tag, men skam den som ger sig. Jag körde upp mig igen efter varje snurr och slutade trots detta som 3a. Tokroligt var det iaf och jag garvade mig runt varenda varv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *